NIEUWS

U kunt hier het laatste nieuws van Solutions for Financials
lezen U kunt ons ook volgen op social media zoals Facebook
en Linkedin.

LINKEDIN

FACEBOOK

Event: Credit Expo België

De tweede editie van Credit Expo België wordt gehouden op donderdag 20 oktober 2016 in de Brabanthal Leuven. Vanzelfsprekend zullen wij aanwezig zijn op beursstand BE.34.

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Belgische markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Meer dan 35 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management.

Wij zien u graag in Leuven op 20 Oktober!