NIEUWS

U kunt hier het laatste nieuws van Solutions for Financials
lezen U kunt ons ook volgen op social media zoals Facebook
en Linkedin.

LINKEDIN

FACEBOOK

Innoveren doe je niet alleen, samen sta je sterker.

Samenwerking

Op 20 april 2017 zijn Gilde-BT en S4Financials een samenwerking aangegaan waarbij de gekoppelde software-oplossingen van beide organisaties elkaar versterken. Dit betekent dat de financiële module binnen Gilde-BT’s opleidings- en HR-gerelateerde oplossingen desgewenst uitgebreid kan worden met de unieke credit management mogelijkheden van S4Dunning. Hiermee versterkt Gilde-BT haar toegevoegde waarde voor haar klanten. Het delen van kennis en ervaringen staat centraal voor beide bedrijven. Verder zullen beiden als reseller optreden van elkaars oplossing. Zowel S4Financials als Gilde-BT zijn blij met de grondlegging van deze vruchtbare samenwerking.

Gilde BT Software

Gilde-BT Software is onderdeel van Gilde-BT en is al 14 jaar actief in de softwareontwikkelingsmarkt en heeft daardoor een zeer hoge mate van kennis en inzicht in ontwikkeling, beheer en sturing van processen. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste ontwikkelmethoden en technieken en leveren we zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve cloud-toepassingen volgens de hoogste security. Onze systemen koppelen met veel van de gangbare ERP, HR en financiële systemen, zoals onder andere Afas, Exact, HROffice, MS Dynamics, SAP, RAET en Twinfield. Onder onze klanten behoren onder andere Adecco, KLM, Randstad, TVM en USG People.

Gilde-BT

Gilde-BT is één van de toonaangevende organisaties in Nederland op het gebied van opleiden, het ontwikkelen van softwaresystemen voor opleidingsmanagement- en subsidiebeheersystemen  en  outsourcing. Deze 3 productgroepen vormen het geheel van de Gilde-BT activiteiten.

Met dit totaalpakket onderscheidt Gilde-BT zich van reguliere opleiders of opleidingssoftwareontwikkelaars.  Gilde-BT bestaat ruim 20 jaar en mag vele midden- en grootbedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en brancheorganisaties tot haar klantenkring rekenen.

S4Financials

S4Financials ontwikkelt business to business workflow gebaseerde cloud toepassingen. In een wereld die steeds harder digitaliseert kunnen bedrijven met interne processen niet achterop raken. S4Financials helpt organisaties om hun interne processen te vereenvoudigen op het gebied van credit management, inkoop management en analyse tools. De grondslag van de organisatie ligt in 25 jaar ondernemerschap en expertise op het gebied van credit management. Dit heeft geleid tot de oprichting van S4Financials B.V. in 2013. Met een jaarlijks groeiende klantenportefeuille begint S4Financials een steeds sterkere positie in de Nederlandse software markt te krijgen. Wanneer uw bedrijf toe is aan verdere professionalisering van uw credit management, inkoop processen en analyse-tools dan heeft S4Financials dé producten voor u.

S4Dunning

Een van de producten van S4Financials is S4Dunning. S4Dunning is een honderd procent credit management cloud toepassing, of met andere woorden debiteurenbeheer software.
Door middel van gebruikersvriendelijke schermen en overzichtelijke navigatie is S4Financials er in geslaagd debiteurenbeheer voor iedere organisatie toegankelijk te maken.

Ook voor uw organisatie kan S4Dunning vele voordelen bieden. Een aantal van de voordelen zijn dat door uw processen te automatiseren u sneller facturen betaald krijgt waardoor uw werkkapitaal verbetert, inzicht krijgen in de opvolging via zelf in te richten rapportages en het snel en overal beschikbaar zijn van de informatie omtrent uw openstaande posten.

S4Dunning beschikt zelfs over een S4Dunning App zodat u ook buitendienst medewerkers toegang kan geven tot de voor hun relevante klant informatie.

Dit alles is gebouwd met de modernste technieken en conform de strengste veiligheidseisen. Veilig data transport en opslag heeft de hoogste prioriteit. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

Enkele van onze klanten zijn; Tele2, Arcadis, Adecco, Stork, Somfy, Koninklijke Ahrend, Skechers, Thomas Cook/Neckermann en dit in meerdere landen.

S4Dunning is dé applicatie om gemakkelijk uw debiteurenbeheer volledig te optimaliseren en grip te houden op uw debiteur gerelateerde processen. De kracht is de eenvoud waarmee zowel complexe inrichtingen als relatief eenvoudige procedures ondersteund worden. S4Dunning is makkelijk in te richten en ondersteunt eenvoudige debiteurenbeheer processen, maar tevens de meest ingewikkelde profielen. Via de overzichtelijke en begrijpbare gebruikers interface kunt u alles (o.a. brieven, aanmaantrajecten- en profielen) zelf aanpassen. Bijkomend voordeel is dat de software 100% in de cloud draait, dit betekent onder andere dat u geen dure consultants meer nodig heeft!

kijk voor meer informatie over Gilde-BT op: www.gildebt.nl