PARTNERS
Innoveren doe je niet alleen...

Solutions for Financials werkt samen met de volgende
partners om klanten met specifieke wensen zo goed
mogelijk te kunnen adviseren. Onze partners zijn
zorgvuldig geselecteerd en hanteren de zelfde filosofie.
PARTNER WORDEN?

CREDITSAFE

Meer dan 100.000 klanten maken gebruik van onze oplossingen om hun risk en credit management, workflows, bedrijfsbeslissingen en commerciële opportuniteiten te ondersteunen en te optimaliseren.
Als meest gebruikte leverancier van handelsinformatie, beschikt Creditsafe over de grootste database aan bedrijfsinformatie wereldwijd met meer dan 320 miljoen bedrijfsgegevens.

Controleerd de solvabiliteit van ondernemingen
De meest gebruikte oplossing zijn de online kredietrapporten van Creditsafe, die bedrijven toelaat om een credit check uit te voeren op hun professionele zakenrelaties, om zo de kredietwaardigheid te controleren.
Met de kredietwaardigheidscore slagen we er in om 81% van de faillissementen te voorspellen 12 maanden voordat het bedrijf insolvent wordt. Onze klanten consulteren dagelijks 100 rapporten, elke 10 seconden.

Voorkom invloeden van fraude
Verder ondersteunen we bedrijven in hun risico beheer door middel van het aanbieden van compliance onderzoeken. Deze controlefunctie laat toe dat u conform bent met de wetgeving tot het voorkomen van witwaspraktijken, fraude en de financiering van terrorisme. Zo heeft u de nodige stappen ondernomen om uw onderneming en zijn/haar reputatie te beschermen.

Automatisatie van bedrijfsprocessen
Meer en meer klanten kiezen trouwens voor een geïntegreerde oplossing, waar wij de bedrijfsdata en -analyses kunnen opladen, via onze API, in hun CRM of ERP systeem.
Hierdoor vereenvoudigen zij hun bedrijfsbeslissingen en hun workflows.

De Creditsafe groep
Creditsafe is van origine Noors, 100% privé-eigendom en telt 16 kantoren in 12 landen, verspreidt over 3 continenten. Vanuit het kantoor in Brussel ondersteunen ruim 30 medewerkers met veel passie ondernemers, zaakvoerders, credit & riskmanagers, CXO, financial officers en sales & marketing professionals.

CREMAN

CreMan levert maatwerk in iedere incasso-opdracht voor zowel binnen- als buitenland, waarbij wij de gang naar de rechter altijd zullen proberen te voorkomen. Als ervaren partner met hoogopgeleide medewerkers op het gebied van incasso bepalen we de beste aanpak waarop geïncasseerd kan worden. Wij passen ons tactiek aan met behoud van uw klantrelatie, uw imago en de situatie van uw debiteuren.
Nieuwe opdrachten kunnen heel eenvoudig via onze website worden ingediend, wij gaan er dan binnen één werkdag mee aan de slag.

  • CreMan garandeert het volgende:
  • Snelle, betrouwbare en resultaatgerichte aanpak;
  • Korte doorlooptijd;
  • Transparantie in onze werkwijze en tarieven;
  • Internetinzage in uw dossiers 24/7;
  • Directe communicatielijnen en vaste contactpersoon;

Juridische procedures.
CreMan juristen verlenen deskundig advies en zetten zich in voor de rechtsbelangen voor onze opdrachtgevers op het gebied van Credit Management, maar ook op de gebieden van ondernemersrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, insolventierecht, arbeidsrecht e.d. Kortom u kunt bij ons terecht voor een breed scala aan juridische procedures.
Wij luisteren naar uw wensen en wijzen u op de wettelijke mogelijkheden. Op een transparante wijze houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden.
Kijk voor meer informatie op: www.creman.nl

GILDE-BT

Gilde-BT is één van de toonaangevende organisaties in Nederland op het gebied van opleiden, het ontwikkelen van softwaresystemen voor opleidingsmanagement- en subsidiebeheersystemen  en  outsourcing.  Deze 3 productgroepen vormen het geheel van de Gilde-BT activiteiten.

Met dit totaalpakket onderscheidt Gilde-BT zich van reguliere opleiders of ontwikkelaars voor bedrijfssoftware.  Gilde-BT bestaat ruim 20 jaar en mag vele midden- en grootbedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en brancheorganisaties tot haar klantenkring rekenen.

Gilde BT Software

Gilde-BT Software is onderdeel van Gilde-BT en is al ruim 14 jaar actief in de ontwikkeling van bedrijfssoftware. Hierdoor heeft Gilde-BT Software een zeer hoge mate van kennis en inzicht in vereenvoudiging en optimalisatie van administratieve processen. Gilde-BT Software richt zich veelal op oplossingen waar de medewerker centraal staat.

Gilde-BT Software maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelmethoden en technieken en levert zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve cloud toepassingen volgens de hoogste security. De systemen van Gilde-BT Software koppelen met veel van de gangbare ERP, HR en financiële systemen, zoals onder andere Afas, Exact, HROffice, MS Dynamics, SAP, RAET en Twinfield. Tot de klanten van Gilde-BT Software behoren onder andere Adecco, Connexxion, KLM, Randstad, SVS, TVM en USG People.

Voor meer informatie kijkt u op www.gildebt.nl/software

Ook partner worden? Neem contact met ons op.

Mail ons!