NIEUWS

U kunt hier het laatste nieuws van Solutions for Financials
lezen U kunt ons ook volgen op social media zoals Facebook
en Linkedin.

LINKEDIN

FACEBOOK

Een nieuwe partner: Visma Software

Visma en S4Financials hebben de handen ineen geslagen en zijn een bijzondere samenwerking gestart.

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software. Het portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden en Mamut One.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Als u software van Visma (AccountView of Visma.net) gebruikt dan kunt u met een druk op de knop al uw openstaande posten die in aanmerking komen voor debiteurenbeheer of incasso uploaden naar de S4financials-applicatie. Door voorgedefinieerde stappen bent u als ondernemer minder tijd kwijt aan debiteurenbeheer maar hebt u wel sneller uw geld met behoud van uw klantrelatie! Vanwege de koppeling is de foutkans tot het minimum gereduceerd.

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Formido, Wehkamp, Koningszuivel, TUI Nederland, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Stichting Soa Aids, IJsselmeervogels, Nederlandse Sportalliantie, Zorggroep Pantein, Baker Tilly Berk Accountants en ABAB Accountants. Kijk voor meer informatie op www.vismasoftware.nl.