UW PARTNER IN HET ONTWIKKELEN
VAN SLIMME SOFTWARE OPLOSSINGEN
S4Financials helpt u in het realiseren van uw doelstellingen
door de inzet van slimme software en automatisering van processen.
Dit kan door middel van het leveren van bestaande "off the shelve" SaaS.
producten. Daarnaast ontwikkelen wij software in opdracht van onze klanten,
waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en schaalbaarheid.
MEER INFORMATIE

S4Dunning voldoet aan de meest strenge ISO-veiligheidseisen voor data


Laren, 26 januari 2018
– S4Financials heeft het ISO-certificaat 27001 behaald. Deze certificering laat zien dat het bedrijf voldoet aan de meest actuele standaard voor de hoogste norm van informatiebeveiliging.

In Europa krijgt de beveiliging van privacygevoelige informatie en de aanstaande GDPR-wet steeds meer maatschappelijke aandacht. Daarom is een ISO-certificering een must en geen additioneel certificaat voor aan de muur. Veel bedrijven vertrouwen hun data toe aan het credit management cloud-platform van S4Financials. Hierdoor heeft S4Financials een grote verantwoordelijkheid op het gebied van informatiebeveiliging.

Veiligheid voor klanten
S4Financials wil haar klanten de garantie geven, dat de informatiebeveiliging de grootste aandacht krijgt en voldoet aan de hoge ISO-eisen. Hierdoor zijn individuele audits van opdrachtgevers overbodig. De structurele maatregelen zijn gericht op de mensen, gebouwen en systemen en hebben betrekking op de gehele organisatie.

Klanten willen graag de zekerheid, dat de noodzakelijke stappen zijn ondernomen voor een gedegen informatiebeveiliging. Zij eisen dat informatie niet beschikbaar is voor ongeautoriseerde individuen, entiteiten of processen. Klanten willen dat de accuraatheid en volledigheid van informatie op integere wijze wordt gewaarborgd. Zij willen dat de beschikbaarheid en bruikbaarheid van hun informatie gegarandeerd wordt voor geautoriseerde personen en entiteiten; kortom, dat informatie toegankelijk is voor de daartoe geautoriseerde applicaties en personen. Met een ISO 27001 certificering kunnen klanten erop vertrouwen, dat S4Financials alle noodzakelijke processen en systemen heeft geïmplementeerd om informatie te beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen.

ISO-team
Het informatiebeveiligingsbeleid is vastgelegd en bekend bij alle medewerkers van S4Financials. Een speciaal hiervoor opgericht ISO-team, bestaande uit medewerkers vanuit HR, IT, Legal en een afvaardiging van het management, is verantwoordelijk voor het continu uitvoeren, toetsen en bijsturen van het informatiebeveiligingsbeleid. Dit beleid omvat vele maatregelen zoals het melden en registreren van eventuele incidenten. De verwerking van klantdata gebeurt volledig conform de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) en de verzending van data gebeurt alleen via een beveiligde serveromgeving.

Wat is ISO 27001?
ISO 27001 is dé internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard wordt beschreven en getoetst hoe procesmatig met het beveiligen van informatie wordt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen.

Over S4Financials

S4Financials ontwikkelt workflow gebaseerde “plug&play” cloudtoepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in professionalisering van uw credit management, inkoop en analyse processen voor zowel MKB-bedrijven als multinationals. Enkele van onze klanten zijn: Arcadis, Tele2, Adecco, Thomas Cook, Skechers en WeTransfer.

www.s4financials.com www.s4dunning.com