UW PARTNER IN HET ONTWIKKELEN
VAN SLIMME SOFTWARE OPLOSSINGEN
S4Financials helpt u in het realiseren van uw doelstellingen
door de inzet van slimme software en automatisering van processen.
Dit kan door middel van het leveren van bestaande "off the shelve" SaaS.
producten. Daarnaast ontwikkelen wij software in opdracht van onze klanten,
waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en schaalbaarheid.
MEER INFORMATIE

Developer gezocht!

Wij zoeken een talentvolle developer met affiniteit op het gebied van met name Yii en PHP. Als developer maak je onderdeel uit van een projectteam van 10 man waarin je dag in dag uit werkt aan de mooiste cloudbased FinTech tools. Onze tools worden uiteindelijk ingezet voor klanten zoals Adecco, Arcadis, Tele2, Thomas Cook, Somfy, VKV Group, Skechers, Stork, etc.
Wij werken o.a. met PHP, Ruby, Phyton, Go, MongoDB, MySQL / MariaDB, jQuery, CSS3. Daarnaast zijn we ook bezig met een AI (artificial intelligence) project. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter. Een passie voor programmeren en kennis van Yii is een pré. Word jij enthousiast van het aan elkaar knopen van API’s van verschillende platformen en ben je ook in je vrije tijd regelmatig mooie dingen in elkaar aan het coden? Dan is dit de baan voor jou!

Deze vacature is per direct beschikbaar in hartje Laren (nh).

Wij zijn S4Financials,
Een B2B software developer met breed klantportfolio. Ons product portfolio bestaat uit verschillende cloudbased tools die bedrijven helpt hun organisatie op verschillende facetten te stroomlijnen. Wij hebben een ontzettend leuk dynamisch team met een work hard play hard mentaliteit. Een extra plus is dat je elke dag een goede lunch van de baas krijgt. Ohja.. bijna vergeten: elke vrijdagmiddag zijn er ijzersterke borrels.

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens, cv en een korte motivatie naar kohler@s4financials.com